شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 383648
    تاریخ انتشار: 16/مهر/1403 - 19:26

    حمله موشکی یمن به تل‌آویو/ فعالیت فرودگاه بن‌گوریون متوقف شد

    منابع رسانه‌ای از حمله موشکی به تل‌آویو از سمت یمن و وقوع چند انفجار در این منطقه خبر دادند.

    حمله موشکی یمن به تل‌آویو/ فعالیت فرودگاه بن‌گوریون متوقف شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

    شبکه الجزیره در این باره اعلام کرد که آژیر خطر در منطقه تل‌آویو و اطراف آن به صدا درآمده است.

    طبق گزارش این شبکه، همزمان با به صدا درآمدن آژیرهای خطر، صدای چند انفجار در تل‌آویو و شهرک‌های نزدیک کرانه باختری شنیده شده است.

    شبکه العربیه نیز اعلام کرد که سامانه‌های پدافندی ارتش رژیم صهیونیستی در تل‌آویو و قدس فعال شدند.

    در همین راستا، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک موشک بالستیک پرتاب شده از یمن، رصد شده و تحقیقات در این باره در جریان است.

    رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که حمله موشکی یمن به تل‌آویو موجب توقف فعالیت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون شد و هواپیماهایی که به مقصد این فرودگاه در حرکت بودند سرگردان مانده‌اند.

    این حمله پس از آن انجام شد که محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن عصر امروز در اظهاراتی همزمان با سالروز عملیات طوفان الاقصی ضمن تمجید از عملکرد گروه‌های مقاومت فلسطین و منطقه از تصمیم نیروهای مسلح یمن برای موشک باران سرزمین‌های اشغالی طی روزهای آینده خبر داد.

    محمدعلی الحوثی خطاب به مقامات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: امواج موشک‌های فراصوت در روزهای آینده به صورت باران‌های پی‌درپی به سمت شما خواهد آمد تا طعم آن را بچشید.

    ارتش یمن طی ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه و در چارچوب عملیات طوفان الاقصی چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

    ارتش یمن همچنین طی این مدت چندین حمله موشکی و پهپادی موفق به اراضی اشغالی و به ویژه تل‌آویو انجام داده است.

    نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

    جبهه یمن، بخش غافلگیرکننده نبرد طوفان الاقصی بود؛ چراکه با قطع شریان حیاتی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و ممانعت از عبور کشتی‌ها به سمت بنادر سرزمین های اشغالی، بیشترین تأثیر را بر رژیم اشغالگر داشت. معادله وضع شده توسط یمن با مشروط کردن لغو محاصره رژیم صهیونیستی دربرابر لغو محاصره نوار غزه، رژیم اشغالگر را مجبور کرد تا به متحدان آمریکایی و انگلیسی خود متوسل شود و از آنها برای رفع محاصره تحمیل شده بر خود کمک بگیرد. آمریکا نیز در پاسخ به این درخواست و برای نجات رژیم اسرائیل، تشکیل یک گروه دریایی تحت رهبری خود را به نام «نگهبان رفاه» اعلام کرد. هدف واقعی این گروه حفاظت از کشتی‌های صهیونیستی بود، اما در نتیجه حملات قوی و متمرکز نیروهای مسلح یمن در انجام مأموریتی که برای آن تشکیل شده بود، ناکام ماند و خود نیز متحمل ضربات سنگینی از سوی ارتش یمن شد و در نتیجه، نتوانست از منافع اقتصادی و امنیتی رژیم صهیونیستی حفاظت کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما